En dag i vuggestuen

7.00 – 8.00
Alle stuerne samarbejder om at modtage børnene om morgenen og alle børn afleveres i spiseområdet i vuggestuen. Der er morgenmad til de børn, der ikke har spist hjemmefra.

8.00 – 9.00
Børn og pædagoger fordeler sig på deres stuer.

Kl. 9.00
De 2 vuggestuegrupper samler stuens børn til lidt formiddags mad i form af brød og frugt. Som udgangspunkt foretrækker vi at børnene er afleveret senest kl. 9:30. Ønsker du at aflevere senere, er det selvfølgelig helt ok. Dette kan aftales ad hoc med stuepersonalet.

9.30 – 10.45
Pædagogisk planlagt aktivitet.

10.45 – 11:45
Frokosten er et af barnets holdepunkter i den daglige rytme og et socialt samlingspunkt med mulighed for en god og nær kontakt. Vi sørger derfor for, at spisningen foregår i et stille og roligt tempo med tid til at hygge om børnene. Vi tager os tid til at gøre måltidet til en hyggelig stund for alle.

11:45 – 14:00
Børnene puttes og sover til middag. De yngste børn sover udenfor i krybber i vores pavillon, mens de ældste vuggestuebørn sover indenfor. De fleste børn sover ml. kl. 12 og 14, men nogle sover før og efter.

13.30 –
Børnene begynder at vågne og bliver skiftet og kommer i tøjet, og vi spiser eftermiddagsmad cirka kl. 14. Eftermiddagen er præget af leg – om vinteren som regel på stuerne, om sommeren som regel på legepladsen.