Carolineskolens vuggestue & børnehave

Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen er en privat daginstitution for 0-6 årige børn og den eneste jødiske daginstitution i Danmark. Vi er beliggende på ydre Østerbro tæt på Hellerup.

Vi bor tæt på en park og en lille skov og vi har en dejlig stor legeplads. Institutionen tæller, pt, en vuggestuegruppe på 12 børn, i alderen fra 0-3 år og 2-3 børnehavegrupper på i alt ca. 40-50 børn, i alderen fra 3-6 år.

(Institutionen hører ind under Dagtilbudsloven og Københavns Kommune fører 4 årlige tilsyn med institutionen. (Læs mere herom i Dagtilbudsloven).)

Som alle andre institutioner i Danmark udarbejder vi læreplaner og handleplaner for de enkelte grupper og/ eller det enkelte barn og arbejder målrettet ud fra de, fra kommunen, udstukne pejlemærker og fokuspunkter. (Læs mere i værdigrundlag). Vi prioriterer kreativitet, naturen, venskaber og et tæt forældresamarbejde højt. Traditioner og pædagogiske værdier er fasttømret, hvilket gør dagligdagen stabil og genkendelig.

At vi er en jødisk daginstitution har også indflydelse på børnenes hverdag. Vi fejrer alle de jødiske helligdage, holder shabbat, havdalah o. a. Vi har et fint samarbejde med Carolineskolen, hvilket blandt andet indebærer lån af gymnastiksal og andre lokaler samt overleveringssamtaler mellem pædagog og 0. klasselærer, når vores ældste børn skal i skole.

Du kan læse mere om vuggestuen og børnehaven ved at vælge menupunkterne i toppen