• Caption 6
  • image description

Politikker

Sukkerpolitik
Institutionens traditioner og hverdag.

I Vuggestuen og Børnehaven har vi flere årlige traditioner/ helligdage samt den ugentlige Shabbat, hvor der bl.a. laves shabbatkage. Køkkenet bruger herudover, til tider, sukker i madlavningen, dog i meget begrænsede mængder, hvor det er relevant for de enkelte opskrifter.

Til morgenmaden i institutionen tillader vi IKKE sukker ovenpå morgenmaden (havregryn, havregrød, cornflakes). Herudover må de forældre, som medbringer fødevarer/ morgenmad til eget barn IKKE at medtage sliklignende produkter eksempelvis pålægschokolade, nutella, kiks, chokoladekiks mm.

Vi opfordrer de forældre, hvor barnet ikke har nået at få morgenmad hjemmefra til, at de benytter sig af det tilbud, som forefindes i institutionen.

Fødselsdage.
Barnets fødselsdag er selvfølgelig en meget særlig dag, hvor vi hygger os med stearinlys, flag og fødselsdagssang, så barnet ved, at det er deres festdag! Forældrene er selvfølgelig meget velkomne til at være med til fejringen af barnet.

HUSK at aftale med personalet, på stuen, senest 3 dage forvejen, hvis du ønsker at medbringe noget spiseligt i anledning af fødselsdagen. Så har personalet styr på, hvad der bliver uddelt og har mulighed for at planlægge efter det.

Personalet ved også, om der er nogle af børnene, som af en eller anden grund ikke må få bestemte fødevarer.

Fødselsdag i Børnehaven

I Børnehaven er det tilladt at uddele maksimalt én sød ting (eksempelvis flødebolle), til hvert barn, herudover er frugt naturligvis et godt supplement og/ eller alternativ.

Fødselsdage i Vuggestuen

I Børnehaven er det IKKE tilladt for personalet at uddele søde sager ved fødselsdage. Det samme gør sig gældende for børn, der kommer fra ferie og som ønsker at give sine venner en lille ting. Det må ikke være søde sager.

Personalets fødselsdage og hjemkomster fra rejser