• image description

En dag i vuggestuen

7.00 – 8.00
Alle stuerne samarbejder om at modtage børnene om morgenen og alle børn afleveres på Balagan. Der er morgenmad til de børn, der ikke har spist hjemmefra.

8.00 – 9.00
Børn og pædagoger fordeler sig på deres stuer.

Kl. 9.00
De 2 vuggestuegrupper samler stuens børn til lidt formiddags mad i form af brød og frugt. Som udgangspunkt foretrækker vi at børnene er afleveret senest kl. 9:30. Ønsker du at aflevere senere, er det selvfølgelig helt ok. Dette kan aftales ad hoc med stuepersonalet.

9.30 – 10.45
Pædagogisk planlagt aktivitet.

10.45 – 11:45
Frokosten er et af barnets holdepunkter i den daglige rytme og et socialt samlingspunkt med mulighed for en god og nær kontakt. Vi sørger derfor for, at spisningen foregår i et stille og roligt tempo med tid til at hygge om børnene. Vi tager os tid til at gøre måltidet til en hyggelig stund for alle.

11:45 – 14:00
Børnene puttes og sover til middag. De yngste børn sover udenfor i krybber i vores pavillon, mens de ældste vuggestuebørn sover indenfor. De fleste børn sover ml. kl. 12 og 14, men nogle sover før og efter.

13.30 –
Børnene begynder at vågne og bliver skiftet og kommer i tøjet, og vi spiser eftermiddagsmad cirka kl. 14. Eftermiddagen er præget af leg – om vinteren som regel på stuerne, om sommeren som regel på legepladsen.

En dag i Børnehaven

Kl. 7:00 – 8:00

8:00 – 9:00
Børn og pædagoger fordeler sig på deres stuer eller på legepladsen

9:00-9:30
Begge stuer starter dagen med formiddagsmad og efterfølgende morgensamling, hvor vi gennemgår dagens aktiviteter med børnene. Vi opfordrer til, at alle børn afleveres inden kl. 9:00, da drypvis aflevering forstyrrer den læring, der foregår under morgensamlingen. Det samme gælder, hvis stuen skal på tur. Ønsker du at afleverer dit barn kl. 9.30 eller senere, er det helt ok. Dette aftaler du bare med stuepersonalet.

Kl. 9:30-11.15
Planlagt pædagogisk aktivitet, hvor vi tilstræber at dele op i mindre grupper.

Kl. 11.30-12.15

Frokost.

Kl. 12.15 – 14.30
De børn der har behov for at sove, har mulighed for at få sig en lur efter frokost. De øvrige børn leger på de 2 stuer eller på legepladsen.

Kl. 14:0 – 14:30
Let eftermiddagsmåltid, hvor der serveres frugt og boller, rugbrød eller knækbrød

Kl. 15.00-17.00
Eftermiddagen står på besøg på de andre stuer og aktiviteter på legepladsen.