• Caption 6
  • Caption 4
  • Caption 5
  • image description

Om Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen. 

Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen er en privat daginstitution for 0-6 årige børn og den eneste jødiske daginstitution i Danmark. I 2017 fusionerede institutionen med Carolineskolen. Vi er beliggende Østerbro tæt på Hellerup.

Institutionen tæller 2 vuggestuegrupper på i alt 15-20 børn, i alderen fra 0-3 år og 2-3 børnehavegrupper på i alt ca. 40-50 børn, i alderen fra 3-6 år.

Institutionen hører ind under Dagtilbudsloven og Københavns Kommune fører 4 årlige tilsyn med institutionen. (Læs mere herom i Dagtilbudsloven).

Som alle andre institutioner i Danmark har vi en overordnet løreplan for hele institutionen. Derudover udarbejder vi også læreplaner og handleplaner for de enkelte grupper og/ eller det enkelte barn og arbejder målrettet ud fra de, fra kommunens side, udstukne pejlemærker og fokuspunkter. (Læs mere i vores værdigrundlag). Læreplan for Carolineskolens vuggestuen og børnehaven

At vi er en jødisk daginstitution har også indflydelse på børnenes hverdag. Vi fejrer alle de jødiske helligdage, holder shabbat, havdalah o. a. For os er det vigtigt, at alle føler sig velkomne uanset hvor religiøs man er.

Vi har et fint samarbejde med Carolineskolen, hvilket blandt andet indebærer lån af gymnastiksal og andre lokaler samt overleveringssamtaler mellem pædagog og 0. klasselærer, når vores ældste børn skal i skole.

Skulle du have lyst til at komme og se hvem vi er, er du meget velkomne til at kontakte os på tlf. nr 3920 2503 eller på bh@bhcaroline.dk.