• Caption 6
  • Caption 4
  • Caption 5
  • image description

Om Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen. 

Vuggestuen og Børnehaven i Carolineskolen er en privat daginstitution for 0-6 årige børn og den eneste jødiske daginstitution i Danmark. I 2016 fusionerede institutionen med Carolineskolen. Vi er beliggende på ydre Østerbro tæt på Hellerup. Vi bor tæt på en park og en lille skov og vi har en dejlig stor legeplads.

Institutionen tæller en vuggestuegruppe på 15 børn, i alderen fra 0-3 år og 2 børnehavegrupper på hver 18 børn, i alderen fra 3-6 år.

Institutionen hører ind under Dagtilbudsloven og Københavns Kommune fører 4 årlige tilsyn med institutionen. (Læs mere herom i Dagtilbudsloven).

Som alle andre institutioner i Danmark udarbejder vi læreplaner og handleplaner for de enkelte grupper og/ eller det enkelte barn og arbejder målrettet ud fra de, fra kommunens side, udstukne pejlemærker og fokuspunkter. (Læs mere i værdigrundlag).

At vi er en jødisk daginstitution har også indflydelse på børnenes hverdag. Vi fejrer alle de jødiske helligdage, holder shabbat, havdalah o. a.

Vi har et fint samarbejde med Carolineskolen, hvilket blandt andet indebærer lån af gymnastiksal og andre lokaler samt overleveringssamtaler mellem pædagog og 0. klasselærer, når vores ældste børn skal i skole.

Skulle du have lyst til at komme og se hvem vi er, er du meget velkomne til at kontakte os på tlf. nr 3920 2503.